Wie wij zijn? Wij zijn Liselotte Goed, de meeste dagen van de week yogalerares en Barbara Tammes, de meeste dagen schrijver en ideeën bedenker. Wij zijn uked begonnen uit totaal enthousiasme voor het instrument en de mogelijkheden van samen spelen.

We hebben elkaar leren kennen op camping de Lievelinge. Liselotte zat onder een hele grote treurwilg uke te spelen en gaf Barbara ook een uke en terwijl zij echt geen muzikaal talent heeft/is speelden ze ‘s avonds samen bij het kampvuur, en dan ben je uked!

Als je uked bent dan wil je een mooie uke en je wil veel nieuwe liedjes leren. We houden beiden van mooie, kwalitatieve, simpele dingen. Waar je een heel leven mee wil doen. Minder zooi, minder verplichtingen, minder verwachtingen, meer plezier. Dat past totaal bij onze filosofie: downsize, simplify and smile. En wat de muziek betreft, die houden we ook simpel en mooi. We willen zo min mogelijk oefenen en zo snel mogelijk liedjes spelen waar we bij kunnen zingen. En onze ambitie? Absoluut niet om virtuoos te worden op de ukelele, ook niet om op te treden of om beroemd te worden. Wel is het onze ambitie om ons enthousiasme voor de uke met zoveel mogelijk mensen te delen en daarmee muziek toegankelijk te maken voor iedereen. Het geeft ons enorme voldoening om mensen aan te steken die de droom allang hadden opgegeven ooit nog zelf een instrument te spelen. We geven je graag die droom weer terug.

  • mensen die nog nooit een instrument hebben vastgehouden 40% 40%
  • mensen die het hebben opgegeven ooit nog een instrument te spelen 60% 60%
  • gedesillusioneerde gitaristen 50% 50%
  • happily uked 99% 99%

meet the team

 

Sinds het begin van de oprichting van Uked, laat in de zomer van 2015 hebben we enorm veel workshops gegeven. En elke keer als we er weer eentje op de site aankondigden was die direct weer volgeboekt. Dan werden we gemaild (allemaal heel leuk dus hè, je hoort ons niet klagen) of we alsjeblieft nog een plekje hadden. Dus maakten we de groepen wat groter, natuurlijk we schuiven allemaal een stukje op en kom er bij. Toen we in juli 2016 al weer vol zaten tot december 2016 organiseerden we extra workshops ertussenin en ja ook die zaten meteen vol. Het idee dat we ook bij mensen thuis workshops zouden geven hadden we op pauze gezet en als bedrijven vroegen of we een workshop wilden geven belden we gewoon niet meer terug.

Nu hebben we ons team versterkt met drie super enthousiaste en vooral hele leuke mensen (dat staat bij ons voorop) en nu kunnen we de wereld aan. Je maakt ons niet meer gek. We geven nu met elkaar vier keer per maand een workshop, je kunt ook weer privé workshops aanvragen en bedrijven kom maar op. Happinez festival, tuurlijk doen we, boek maken, ja hoor, vervolg workshop organiseren, uiteraard, bedrijfsworkshop voor 50 man, ja leuk!

Jessamijn Alberts

Jessamijn Alberts

 

Jessamijn volgde een workshop bij Uked en was zoals dat hoort meteen uked. Jessamijn speelt al piano en zit op zangles en vindt het ontzettend leuk om andere mensen nu ook uked te maken. Enorm enthousiast, heel geduldig en heel helder helpt ze iedereen stap voor stap op weg, duidelijk gewend om trainingen te geven. Elke maand geeft ze een beginners workshop in de Vechtclub XL in Utrecht en geeft privé workshops in de omgeving van Amsterdam.

 

Baukje Luyten

Baukje Luyten

 

Liselotte en Barbara hebben Baukje leren kennen toen ze een ukelele kwam kopen en daarna bij een kampvuurtje kwam zingen. Ze heeft een prachtige stem en een aanstekelijke lach. Ze is gewend om groepen aan te sturen, drukke kinderen in een gymklas, kitesurfers op het strand en nu ook ukelele beginners. Baukje geeft elke maand een workshop bij Tijn Akersloot op het strand van Zandvoort. En geeft ook privé workshops in de omgeving van Zandvoort.

 

Arent Muller

Arent Muller

 

Arent kwam, zag en was uked. Als docent communicatie op de Hoge School en coach is hij gewend om mensen te motiveren maar de ukelele is voor hem ook nog redelijk nieuw. Des te leuker is het om les van hem te krijgen omdat je kunt zien hoeveel je al kunt leren in zo’n korte tijd. Arent geeft nu elke maand een beginners workshop in het Zouthuis in Nieuwveen (groen hartje randstad) en geeft ook privé workshops in de randstad.

 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2018 | Alles over jouw privacy

WIJ ZIJN GAAN DICHT MET DE KERST. BESTEL JE CADEAUS EN UKELELES GRAAG VOOR 19 DECEMBER DAN GAAN ZE T/M 20 DECEMBER NOG MEE MET DE POST
Daarna kun je ook gewoon bestellen, in het nieuwe jaar versturen we weer pakketjes en mails. Sluiten