Vervolg Workshop ukelele spelen

In de vervolg workshop ukelele spelen gaan we je kampvuur repertoire uitbreiden en ritme aanbrengen. Want we maken je graag uked maar we houden je ook graag uked! In onze basis workshop hebben we je eerst geleerd akkoorden te maken en als je net speelt ligt de focus vooral op je linkerhand. Als dat inmiddels wat makkelijker gaat en je vingers doen wat je ogen willen dan kun je je gaan concentreren op je rechterhand, waarmee je strumt. De vervolg workshop bestaat uit 19 lessen waarin we je stap voor stap een eenvoudige strum leren die altijd past en de meest populaire strum waarmee je alle kanten op kan (pop, country, rock). Niet meteen de makkelijkste tot je ‘m je eigen hebt gemaakt, dan kun je ‘m dromen. Terwijl je oefent leer je gelijk vier nieuwe nummers en leer je twee bekende nummers net wat extra’s te geven.

Zelf oefenen, samen spelen

Omdat iedereen in z’n/haar eigen tempo leert en op z’n/haar eigen manier hebben we het volgende bedacht. Je oefent eerst op je gemak met de filmpjes en daarna komen we samen om de puntjes op de i te zetten, vragen te beantwoorden en lekker samen te spelen. Je kunt de Vervolg workshop los kopen en lekker zelf aan de slag gaan, je kunt je ook direct inschrijven voor een play along.

Ukelele play along op Blijburg

Hoe je je dat kunt voorstellen is als volgt. Je leert zelf met de online filmpjes. Je komt op de gekozen en gereserveerde datum naar Blijburg en daar nemen we de workshop nog een keer door en gaan samen spelen. Precies wat je hebt kunnen oefenen met de video’s. Met mooi weer kunnen we misschien op het strand zitten, maar we kunnen in ieder geval ook binnen terecht (in een eigen ruimte).

Dit zijn een paar nummers die je kunt leren spelen in de vervolg workshop met de island strum. Stap voor stap geven we je uitleg in video’s ondersteund met bladmuziek zodat je zelf snel mee kunt spelen. Daarbij krijg je aan het einde nog een prachtig nummer met een hele simpele strum.

we’re here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2017