Vervolg Workshop ukelele spelen

In de vervolg workshop ukelele spelen gaan we je kampvuur repertoire uitbreiden en ritme aanbrengen. Want we maken je graag uked maar we houden je ook graag uked! In onze basis workshop hebben we je eerst geleerd akkoorden te maken en als je net speelt ligt de focus vooral op je linkerhand. Als dat inmiddels wat makkelijker gaat en je vingers doen wat je ogen willen dan kun je je gaan concentreren op je rechterhand, waarmee je strumt. De vervolg workshop bestaat uit 19 lessen waarin we je stap voor stap een eenvoudige strum leren die altijd past en de meest populaire strum waarmee je alle kanten op kan (pop, country, rock). Niet meteen de makkelijkste tot je ‘m je eigen hebt gemaakt, dan kun je ‘m dromen. Terwijl je oefent leer je gelijk vier nieuwe nummers en leer je twee bekende nummers net wat extra’s te geven.

Zelf oefenen, samen spelen

Omdat iedereen in z’n/haar eigen tempo leert en op z’n/haar eigen manier hebben we het volgende bedacht. Je oefent eerst op je gemak met de filmpjes en daarna komen we samen om de puntjes op de i te zetten, vragen te beantwoorden en lekker samen te spelen. Je kunt de Vervolg workshop los kopen en lekker zelf aan de slag gaan, je kunt je ook direct inschrijven voor een play along. Let op: je kunt alleen naar een Play along komen als je ook de Vervolgworkshop online hebt gevolgd, en je haalt er het meeste uit als je zelf hebt geoefend.

Ukelele play along

Naast de online workshop kun je je ook inschrijven voor de Vervolg Play-a-long. Hier spelen we samen wat je thuis online al hebt geleerd. Loop je ergens tegen aan, dan is dit je kans om vragen te stellen. Het is een mooie stok achter de deur dat je echt gaat oefenen. En het is een klein feestje om met elkaar te spelen. Je kunt de online Vervolgworkshop op elk moment van de dag starten, voor de play along moet je je inschrijven. Je koopt ze los van elkaar zodat je zelf ook later nog de play along kunt reserveren.

Dit zijn een paar nummers die je kunt leren spelen in de vervolg workshop met de island strum. Stap voor stap geven we je uitleg in video’s ondersteund met bladmuziek zodat je zelf snel mee kunt spelen. Daarbij krijg je aan het einde nog een prachtig nummer met een hele simpele strum.

we’re here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2017