BEDRIJFSWORKSHOP

 

Dag op de hei met je managementteam kan ook een dag in Bergen. Begin de dag met een ukelele workshop en zet jezelf en je team op nieuwe gedachten. Muziek maken is niet alleen plezierig maar ook goed voor je hersenen. Muziek luisteren is goed maar zelf muziek maken nog veel beter. Maar wat als je nou helemaal niet muzikaal bent? We leren iedereen binnen twee uur de basis van de ukelele en we spelen met elkaar een goed nummer. We gaan er van uit dat niemand nog bekend is met dit of welk ander instrument dan ook. We beginnen gelijk, leren het gelijk en spelen samen.

 

Samen spelen in hetzelfde tempo verenigt een groep zonder woorden. Vervolgens vormen de akkoorden ongemerkt een (goed) liedje. De deelnemers zullen zichzelf verbazen dat ze in zo’n korte tijd een nummer spelen. We merken dat iedereen na een workshop heel voldaan uit een opperste concentratie komt. Het is inspirerend om met elkaar iets nieuws te leren en samen harmonie te ervaren.

 

We geven team workshops op onze eigen plek in Bergen NH. Daar hebben we een prachtig huis tot onze beschikking waar we comfortabel ruimte hebben voor groepen tot 20 personen. In een charmant pand waar iedereen het liefst wil blijven wonen. Met binnentuin om met mooi weer pauze in te houden en open haard om met slecht weer voor te zitten. Op prettige loopafstand van het centrum van Bergen met een aantal restaurants waar je na afloop kunt lunchen, borrelen of dineren. Of met fiets of auto ben je zo op het strand. Ook kunnen we zorgen voor een lunch ter plekke.

 

We hebben ervaring met uiteenlopende groepen van lassers tot psychiaters tot redacties van tijdschriften tot docenten.

 

Kosten: €950 (ex btw) voor een groep tot 10 personen. Voor elke persoon extra komt er €95 bij.

 

De workshop duurt twee uur. De ruimte is in ieder geval drie uur beschikbaar en in overleg kan de ruimte ook de rest van de dag gehuurd worden, om te vergaderen/ brainstormen. We kunnen lunch of een borrel (laten) cateren. We kunnen (elektrische) fietsen huren om naar het strand te gaan. Mail ons voor alle mogelijkheden, we denken graag mee!

 

Ter info en inspiratie een artikel uit de New Scientist – iedereen moet muziek maken over wat muziek met je doet, het maakt slimmer, het verbetert je geheugen en zorgt voor meer saamhorigheid.

 

TedEd video how playing an instrument benefits your brain – Anita Collins

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2018 | Alles over jouw privacy