Hoe je het het leert maakt ons niet zoveel uit, als je maar leert ukelele spelen. Het is te leuk om het niet te doen. En wij maken ons er hard voor dat iedereen het kan leren. In een boek, in een live workshop of gewoon thuis met je laptop. We geven enthousiasmerende workshops op verschillende plekken door Nederland. Je leert het in een groep, wat soms het voordeel heeft dat je mee gaat met de stroom. Maar als je eigen tempo net wat langzamer ligt of juist wat sneller dan kan het ook heel fijn zijn om een online workshop te volgen. De basis workshop is precies hetzelfde online als live. 

We willen dat iedereen die een ukelele bij ons koopt goed op weg geholpen wordt. Ja, je ukelele hangt straks voor de mooi aan de muur maar niet alleen. We gunnen het iedereen om plezier te beleven aan het spelen, dat je je uke regelmatig van de muur pakt om wat te proberen. Daarom geven we bij aankoop van elke uke de basis workshop cadeau. Hierin leer je in 23 filmpjes stap voor stap hoe je stemt, hoe je strumt en hoe je akkoorden maakt en voor je het weet speel je je eerste nummer. De workshop is een jaar geldig maar we adviseren om het je veel sneller eigen te maken. Zodat je snel door kunt met de vervolg workshop, Hierin leer je de belangrijkste ritme strum; de island strum met een aantal nieuwe nummers om je kampvuur repertoire uit te breiden. Ook deze is een jaar geldig en ook hierbij adviseren we je om ‘m snel eigen te maken. 

Totaal uniek zijn ook onze online mantra workshops. Liselotte heeft de mooiste mantra’s simpel gemaakt om op de uke te spelen. De mantra’s zijn ook perfect om te leren zingen bij je spel, omdat alles zich steeds herhaalt waardoor je spel een automatisme kan worden en je de ruimte geeft om te zingen. Je hebt keus uit twee volumes elk met 12 nummers. En we hebben ons uiterste best gedaan om ze even aantrekkelijk te maken, zodat je ze beide gaat willen 🙂 Bij aanschaf van beide volumes tegelijk ontvang je bovendien € 25,- korting op het totaal. Doe hiervoor zowel de Magic Mantra’s volume 1 als 2 in je winkelmandje en de korting wordt dan automatisch toegepast.

Je vind je online workshops als je inlogt op je accountpagina onder het kopje ‘workshops’.

webinar

We merken dat er een grote behoefte is om samen te spelen, we zien een gretigheid naar nieuwe nummers, strums en technieken maar we weten ook dat iedereen het druk heeft. Het liefst nodigen we jullie allemaal uit in onze homebase in Bergen maar dat is niet voor iedereen altijd even praktisch. Daarom gaan we webinars organiseren. Zo kun je op in november en december elke maandag avond een hit leren van team uked, op zondag ochtend mantra’s leren van de CD/EP van Liselotte Goed en een masterclass die bij ons boek hoort van Shanin Blake.

Een webinar is live en interactief. We geloven in de energie van het moment dus doen we niet aan replays. We spelen met elkaar ook al zijn we fysiek niet in dezelfde ruimte met elkaar. 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2018 | Alles over jouw privacy