Tuurlijk samen spelen is fantastisch maar het is ook heel aangenaam vanuit je lievelingsstoel. Onze online workshops hebben dezelfde opbouw als onze live workshops. Stap voor stap nemen we je mee tot je je eerste nummer(s) speelt. In 23 filmpjes die je kunt herhalen als je dat wilt, leren we je hoe je je uke stemt, hoe je ‘m vasthoudt, hoe je strumt, hoe je akkoorden maakt en hoe het dan samen een nummer wordt. Omdat we iedereen graag goed op weg helpen krijg je de online basis workshop gratis als je een ukelele bij ons koopt. Na de online of live basis workshop kun je verder met de vervolg workshop die naadloos aansluit. Hierin leer je de meest voorkomende  island strum en toffe nummers als Jolene en een lekker meezing nummer van Adèle. We hebben een SuperStartpakket en een Pro pakket waar je beide online workshops krijgt. Heb je al een ukelele dan kun je natuurlijk de workshop ook los bestellen. Na het afrekenen vind je je online workshop direct op je eigen account pagina. Enjoy! en laat ons even weten hoe het gaat!

Je vind je online workshops als je inlogt op je accountpagina onder het kopje ‘workshops’.

Ben je enthousiast en wil je regelmatig les schrijf je dan in voor onze live webinar. Om de maandag leer je een tof nummer van voor tot achter spelen- op kampvuurniveau. Na het afrekenen krijg je een bevestiging en krijg je op de vrijdag voor je eerste webinar per mail je persoonlijke inlog-link en de bladmuziek van het nummer dat je gaat leren. 

Hier een paar van de nummers die je kunt spelen met de Island strum die je leert in de online Vervolgworkshop

webinar

We merken dat er een grote behoefte is om samen te spelen, we zien een gretigheid naar nieuwe nummers, strums en technieken maar we weten ook dat iedereen het druk heeft. Het liefst nodigen we jullie allemaal uit in onze homebase in Bergen maar dat is niet voor iedereen altijd even praktisch. Daarom is er om de week op maandagavond een Campfire Class webinar. Vanuit je lievelingsstoel, met je uke op schoot vanachter je laptop leert Baukje je een nieuw nummer op kampvuurniveau = zo snel mogelijk leren spelen en zingen van een tof nummer. Je speelt live mee en kunt direct vragen stellen (via de chat) als iets niet duidelijk is. Daarna is de les tot de volgende les als replay beschikbaar. 

Elke drie maanden beginnen we een nieuwe reeks. De eerste reeks van het jaar is begonnen op 13 januari. Als je later aansluit ontvang je een korting. Later meedoen kan prima want elke les staat op zichzelf. Een nieuwe reeks begint in april en staat eind februari op de site.

 

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2018 | Alles over jouw privacy

Donec et, felis lectus neque. sit id Sed ante. Lorem dapibus