Masterclass en concert van Shanin Blake

Shanin Blake, singer/songwriter uit Californië komt naar Nederland voor een concert én een masterclass voor Uked. Wij kwamen dit filmpje op Instagram tegen en waren meteen zwaar onder de indruk. Shanin maakt van de ukelele een heel ander instrument en weet er de meest funky muziek uit te halen. Ze swingt, ze rapt, ze beatboxt, ze plukt, ze dempt, ze slaat, ze heeft humor en ze heeft soul. Toen ze ook nog direct terugmailde en instemde om ons via Skype les te geven waren we helemaal verliefd. En zo als met alles waar we enthousiast over zijn, dat willen we delen!

Dus. Op vrijdag 6 oktober geeft Shanin exclusief voor Uked een masterclass op Blijburg. Ze weet dat we allemaal beginners zijn en zal de masterclass zo opbouwen dat de beginners in het begin kunnen meekomen en dat het interssant genoeg is voor de wat gevorderde spelers. Ze leert ons een paar van haar eigen nummers en een aantal nieuwe technieken die – als je ze eenmaal weet- best simpel zijn en heel cool en funky klinken.

‘s Avonds geeft Shanin een concert op Blijburg, op uke en gitaar. voor iedereen die maar wil komen. En misschien dat de deelnemers van de masterclass ook wel een nummer met haar mee willen/durven doen.

Meer over Shanin Blake

Shanin Blake werkt nu aan haar eerste EP. Opvallend is haar eigen geluid dat invloeden heeft van Reggae, R&B, Hip Hop, Jazz, Soul, Disco, Blues, Funk en Folk. Geboren in Idaho, via Utah nu in Californië terecht gekomen met haar dochter Juniper. Jaloersmakend jong is ze trouwens en vrij en mooi ook.

Meer informatie over Shanin vind je op haar eigen site.

Concert

Maar als je haar in het echt wilt zien, dan ben je 6 of oktober welkom op Blijburg. Om 20.00 begint haar optreden.

Masterclass

Nog leuker dan alleen naar het concert gaan is om in de middag al samen met Shanin te spelen en haar tricks & licks leert.

Koop hier je kaartje voor de masterclass van Shanin

De plaatsen zijn beperkt, het aanbod exclusief en Amerika is niet om de hoek. Het kan wel weer een tijdje duren voordat Shanin weer naar Amsterdam komt. Daarbij komt dit jaar haar eerste album uit dus ze kan het zo maar heel druk krijgen. Voor iedereen die minimaal de basisworkshop heeft gevolgd (of de basis in de vingers heeft) en vooral heel gretig en enthousiast is, is deze masterclass een feestje.

Daarna blijf je lekker hangen op Blijburg voor het concert van Shanin. Je kent haar dan al en zingt zo haar nummers mee. 😉 Reserveer je tafeltje bij Blijburg op www.blijburg.nl en blijf gezellig eten! Er is een speciale daghap.

The Game een original van Shanin Blake- spontaan telefoon filmpje

Bag of Hammers van Shanin Blake

Zelfde nummer The Game in een nieuwe opname

we’re here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2017