DE SPELERS

Inspiratie van wat voor soort muziek je op de ukelele kan spelen. Hier verzamelen we video’s voor je om je te inspireren- op de pagina ‘gratis les’ verzamelen we de beste lessen voor je. De ukelele is een perfect begeleidingsinstrument omdat het veel ruimte laat voor je stem. Hier een aantal inspirerende voorbeelden van singer-songwriters die goed verklaren waarom de ukelele zo ontzettend populair geworden is.

Eddie Vedder- Ukulele Songs

Vance Joy – Riptide

Twenty one Pilots- Can’t help falling in love

Jeremy Messersmith – Everything is magical

Vance Joy – Snagglletooth

dream a little dream of me

Zachary Shimizu – New Slang

Zachary Shimizu – Sea of Love

Ho hey – Lumineers op Jamaica – cover

Matt Simons – Catch & Release

Donovan Frankenreiter – Free

21 Pilots – House of Gold officiële video

Shanin Blake- The Game

Eddie Vedder – Longing to belong

Louisa Wendorff – mash up Riptide, Skinny Love, Ho Hey

Mike Love – No Regrets

Jack Johnson – Breakdown

Jack Johnson – Seasick Dream

Jack Johnson – on a ‘Beetle Kill’ uke

Ella Ehrlich – Ho Hey, The Lumineers – cover

Me gustas tu – Manu Chao- cover

Ingrid Michaelson – You and I

21 Pilots – House of Gold – love in a couple places

ONZE EIGEN ‘ARTIESTEN’

Mensen waar we blij van worden, die bij ons een ukelele hebben gekocht en ons dan een filmpje opsturen.

Indra van de Bilt – Here there and everywhere

Wat een super mooie stem en hier houden we zo van: je spel simpel houden. Let wel op, Indra heeft haar ukelele een halve toon lager gestemd zodat het beter bij haar stem past.

Een heel lekker nummer om te spelen en te zingen Super Woman van Alicia Keys, hier met Ollie die aftelt, en de super women van links naar rechts; Laura, Baukje, Josephine, Liselotte, Liv en Indra.

You can’t help falling in love met de stem van Indra van de Bilt. Klein geheim van Indra – ze heeft haar ukelele een halve toon lager gestemd (deed Jimi H ook met zijn gitaren) zodat die perfect bij haar stem past.

Josephine heeft Riptide met de tutorial van deze site geleerd en kan het gewoon spelen én zingen. Sommige mensen hebben alles, the looks en het talent! Je maakt ons blij.

Indra van de Bilt kwam bij ons voor een mooie ukelele en verraste ons met haar prachtige stem. Of ze misschien een filmpje voor ons zou kunnen opnemen. En dan krijg je dit. Zo simpel en zo bloedmooi!

Naar aanleiding van het super sympathieke initiatief van Jeremy Messersmith en zijn 11 obscenely optimistic songs for the ukulele hebben Baukje en Liselotte deze opgenomen.

Slow Down van Douwe Bob versimpeld en vlak voor het hooien gespeeld in het weiland door Liselotte en Barbara.

DE MAKERS

Regelmatig gaan we naar Portugal naar de familie Carvalho, de makers van onze ukeleles. We geven onszelf vaker dan nodig een reden om naar Braga af te reizen. Om in het atelier rond te hangen, te lunchen met de familie, veel te lekkere port te drinken (zo eentje uit een fles zonder etiket) en te kijken naar het mooie handwerk.

we’re here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2017

BESTEL SNEL! TOT 24 APRIL VERSTUREN WE JE JE NIEUWE UKE TOE! bestellingen tussen 25 en 29 april worden 30 april weer verzonden en mails worden weer beantwoord. 4 mei is de winkel geopend voor als je zelf je uke wilt uitzoeken, van 13.00- 18.00 in Bergen NH, Oude Bergerweg 1. Sluiten