Wat anderen over ons zeggen

We zijn ontzettend blij en dankbaar voor alle positieve reacties die we krijgen. Op onze workshops, op onze ukelele’s en op onze service. We zijn enthousiast over de ukelele, we krijgen enorme voldoening om andere mensen uked te maken en we hebben plezier in het geven van goede service. Precies zoals we zelf behandeld willen worden. Met persoonlijke aandacht. Zelfs als je iets in een webwinkel koopt. Het geeft ons dan ook een enorme kick dat het gezien wordt wat we doen. Het aller-opper-blijst zijn we met de goede recensies van onze klanten. Die zijn voor ons goud waard. Ook heel fijn is dat de pers ons weet te vinden. Kennelijk hebben we daar ook iets wakker gemaakt (nee, nee, nee we zeggen heus geen ‘snaar geraakt’) Een mooi artikel in het NRC (klik op het woord en je kunt het hele artikel lezen), een enthousiast artikel in Happinez en een Happinez happtalk en een aantal leuke blogberichten. Dat is ontzettend goed voor onze missie: het imago van de uke veranderen in wat het verdient. We willen dat niemand raar aan wordt gekeken deze zomer als je lekker op het strand zit te oefenen. En zomer 2018 speelt iedereen.

 

In het voorjaarsnummer van Salt staat een uitnodiging voor Salt lezers om ukelele te leren spelen, bij The Spot. Hier zie je ook de online aanbieding. Heel erg leuk om surfers en andere trailseekers en luckfinders uked te maken!

 

Journaliste en yogini Cathelijne Esser deed mee aan onze mantra’s op de ukelele workshop en schreef er een artikel over dat in het voorjaarsnummer van Yoga International verscheen.

Op NPO Radio5

Uked was dit voorjaar te gast in de radio-uitzending tijdens het programma ‘Open Huis’ op radio5. Klik op de afbeelding om de uitzending te beluisteren.

Uked in tijdschrift Flow

Mei 2017 verscheen er een mooi artikel in tijdschrift Flow waarin Caroline Buys vertelt over ukelele spelen en de workshop die ze bij ons volgde.

Henkjan Smits is ook uked!

Onlangs hebben we Henkjan Smits en Elles de Bruin ukelele leren spelen tijdens de radio-uitzending van Tijd voor Max. Hier een video van de laatste 5 minuten. De gehele uitzending luister je hier terug.

Henkjan & Elles spelen nu LIVE een nummer op de ukelele. Twee uur geleden hadden ze dit instrument nog nooit vastgehouden! Allemaal dankzij de dames van Uked

Geplaatst door De MAX op Dinsdag 13 juni 2017

Happinez jubileum

ARE YOU HAPPY?

Ter ere van het 100e nummer van Happinez (maart 2017) geven wij een ukelele workshop weg. Yes, we’re happy!

Uked in weekendbijlage Trouw

In de weekend bijlage van Trouw 15 april 2017 een heel uitgebreid stuk over onze missie, onze workshop en onze ukeleles. Geschreven door Sarah-Mie Luyckx die een workshop heeft bijgewoond in de Snorfabriek in Utrecht. Je leest het volledige artikel hier.

Happtalk Happinez online

Eerder verscheen er al een kort interview met ons (onderstaand) over de uke en nu ook een happtalk, over dat je jezelf een nieuwe uitdaging moet gunnen. En over de uke die laagdrempelig, vergevingsgezind en faalangstvrij is (heel anders dan die grote camera op onze neus, maar ze hebben er iets moois van gemaakt 🙂

Snorfabriek gets uked

Sinds kort heeft Uked ook een winkel/huiskamer/workshopruimte in de Snorfabriek.nl in Utrecht. De SnorFabriek is opgericht door Uitgeverij Snor en is een creatieve broedplaats en culturele ontmoetingsplek die haar intrek heeft genomen in een voormalige NS werkloods. Bekijk hier het filmpje dat werd gemaakt tijdens de opening november 2016, met de ukemuziek van Uked natuurlijk. Op 3.35 komen wij in beeld en daarna raakt Barbara afgeleid door Antonio die langs loopt 😉

Uked in NRC Next

Mooi artikel In het NRC (klik op het woord en je kunt het hele artikel lezen) waarvoor wij zijn geïnterviewd.

Happinez gets uked

Wat een super fijn en enthousiast artikel in het tijdschrift Happinez nr. 4 – 2016. Om jaloers op jezelf van te worden.

Eveline Helmink gets uked

Na de uke workshop die wij de redactie van Happinez gaven raakte o.a. Happinez’ Eveline Helmink uked en schreef een stukje over haar uke avonturen #randomfragments. Je leest het stuk op de website van Happinez.

Radio 4, Podium, uitzending van 30 april 2016

Radio 4 en de ukelele

Een goed ‘beeld’ van waar we mee bezig zijn kun je horen in dit interview voor Radio 4, Podium. Uitgezonden op zaterdag 30 april 2016. Dank je wel Robert Jan voor je enthousiasme!

Een enthousiast artikel van de hand van Cathelijne Esser die op haar blog Our Nature schreef over de stappen die je kunt nemen om de uke te gaan spelen, met ons boek als uitgangspunt.

Last days of spring

Marlous van de blog Last Days of Spring heeft van ons een ukelele geprobeerd en heeft de online workshop gevolgd en kijk eens hoe uked ze is! Ze schrijft een prachtig artikel op haar blog en schrijft onderandere 10 redenen waarom je ukelele zou moeten spelen.

Eline wist al een tijdje van het bestaan van een ukelele af, maar was er nog niet aan toe om er zelf daadwerkelijk een te kopen. Tot ze ons ontdekte en toen was ze om. Ze speelt op een prachtige concert uke, raakte uked tot over haar oren en schreef er vervolgens een leuk stuk over op haar blog ‘Alles over Eline’. Je leest het stuk hier.

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2018 | Alles over jouw privacy