CD On our way- magic mantras van Liselotte Goed

Vijf betoverend mooie mantra’s om luisterend van te genieten, om vanuit je hart samen te zingen of om lekker mee te spelen op je uke. Originele muziek met eeuwenoude heilige Sanskriet teksten uitgevoerd door Liselotte Goed op de ukelele en zang in een waanzinnige mooie samenwerking met gitarist en producent Laurens Joënsen. Bij de CD zit een boekje met de ukelele akkoorden om simpel mee te spelen. Luister hier naar enkele geluidsfragmenten. Je schaft ‘m aan in de webshop (klik op de afbeelding).

Van uked voor jou

Mocht je nou geen cd-speler meer hebben, download je hier de pdf van het boekje en luister je mee op Spotify. Zoek eenvoudig op Liselotte Goed

E-booklet | On our way – Magic Mantras

mantra’s op de ukelele

 

Met mantra’s op de ukelele komen twee grote liefdes van Liselotte bij elkaar: yoga en muziek. Ze heeft een aantal mantra’s exclusief voor de ukelele bewerkt op een manier dat de beginner ze snel kan spelen, als hartslag en klankkleur onder de melodie van de zang. Met deze basis kun je jezelf begeleiden. De ukelele is toegankelijker dan het harmonium en neemt een bepaalde lichtheid met zich mee waardoor het mantra zingen makkelijk een onderdeel van je dagelijkse yoga, mindfulness of meditatie beoefening kan worden.

De ukelele is een vriendelijk instrument en de zachte klanken laten veel ruimte voor de zang. De akkoorden geven houvast aan de zang waardoor meerstemmig zingen voor sommigen die daar moeite mee hebben makkelijker wordt. Het is een instrument dat je tegen je buik draagt waardoor je je nog meer verbind met de muziek.

workshop mantra spelen en zingen

In onze workshop van 2,5 uur leer je de basis van de ukelele en oefen je terwijl je je eerste mantra’s zingt. Je hoeft nog geen ervaring met een instrument te hebben, we beginnen bij stap 1. Wel is het handig als je van zingen houdt. De nadruk in deze workshop ligt op het samenbrengen van je stem en het instrument en het afstemmen op elkaar.

De prachtige meditatie kussens van Chica Bonita

mantra intensive voor trainers en docenten

in een dag leren we (yoga) docenten en (mindfulness) trainers ukelele spelen, zichzelf begeleiden terwijl ze mantra’s zingen voor een groep én samen met een groep. Het geeft een enorme meerwaarde aan een yoga, mindfulness of meditatie sessie om te openen of te sluiten met het samen zingen van een mantra. Het is een prachtige manier om mensen met zichzelf en elkaar in verbinding te brengen, uit het hoofd en in het nu. Als docent/trainer nodig je mensen uit hun eigen stem te laten horen en met elkaar harmonie te ervaren. Voor mensen met enige schroom om te zingen kan het spelen van een instrument steun en houvast bieden.

online mantra workshops

Als je meer tijd wilt nemen voor het leren van mantra’s op de ukelele kun je ook een van onze online workshops volgen. We hebben twee Magic Mantra volumes met elk 12 mantra’s met simpele strum, ritme strum en een fingerpicking patterns, van simpel tot gevorderd. In video, met algemene instructie over het maken van de chuck en hoe je nou tokkelt. Plus downloadbare bladmuziek met akkoorden en tekst. We hebben de twee workshops even aantrekkelijk gemaakt zodat het bijna onmogelijk is om te kiezen 😉 Bij aanschaf van beide volumes tegelijk ontvang je bovendien € 25,- korting op het totaal. Doe hiervoor zowel de Magic Mantra’s volume 1 als 2 in je winkelmandje en de korting wordt dan automatisch toegepast.

Als je nog niet zeker weet of mantra’s op de uke wat voor je is kun je ook beginnen met de Mantra Light workshop. Dat is een kennismaking en heeft twee mantra’s van volume 1 en twee van volume 2. Je mist hier wel de algemene uitleg, die zit alleen in de uitgebreide volumes. Wel heel fijn is dat je automatisch € 12,50 korting krijgt op aanschaf van één van de volumes (en € 25,- korting bij aanschaf van volume 1 & 2 tegelijkertijd, maar die ontvang je sowieso).

Deelnemers van de mantra intensive dag krijgen een jaar toegang tor Magic Mantra volume 1 en 2.

Je vind je online workshops als je inlogt op je accountpagina onder het kopje ‘workshops’.

 

Journaliste en yogini Cathelijne Esser deed mee met onze mantra workshop en schreef er een artikel over dat in het voorjaar 2018 in Yoga International verscheen. Klik op de afbeelding om het hele artikel te lezen.

Zojuist werd ik wakker met ‘Govinda’  in mijn hoofd. En dat is een goed teken. ? Ik heb een fantastische dag gehad en genoten van begin tot het eind. Mooie mantra’s geleerd, die zelfs voor de beginner al heel bruikbaar zijn. Jullie manier van overbrengen vind ik heel prettig. Rustig de tijd nemend, humor en persoonlijke aandacht voor iedereen. Chapeau! Ik heb veel meer geleerd dan ik gedacht had te leren in één dag. Super! En ik kijk nu al uit naar wat er nog meer komt.

Marjo

Was vrijdagochtend met mijn moeder bij jullie mantra zing workshop en wilde nog even zeggen hoe leuk ik het vond! heb er echt van genoten en meteen ‘s avonds al met vriendinnen rond een vuurtje de eerste mantras gezongen en met ukelele begeleid. Joepie! word er echt blij van. Lieve groet.

Roos

Fantastisch oefenmateriaal om mijn ‘repertoire’ (dat nog niet zo groot is, want ik speel nog maar net) mee uit te breiden! En omdat er verschillende strums en tokkelpatronen worden aangeboden, kan ik hier voorlopig nog wel mee vooruit. Ik kende nog niet alle mantra’s, dus de filmpjes die er bij zitten zijn ook erg handig! Lekker compleet en overzichtelijk allemaal!

Yoganina

Yogadocente

Graag wilde ik jullie nog even laten weten dat ik de intensive heel erg fijn vond. De dag was jullie warmte, enthousiasme en hoe jullie zelf genieten van de ukelele en dit graag over willen brengen al erg voelbaar, wat me inspireerde. Mooi hoe jullie elkaar aanvullen en in een korte tijd voor veiligheid en verbondenheid kunnen zorgen in een groep. Het gaf mij vertrouwen en nu veel zin om verder met uke te gaan experimenteren en spelen!
Wilma

Kinderyoga docente

Samen met de workshop mantra zingen op je uke van afgelopen vrijdag (was leuk!) èn de uke die ik heb aangeschaft èn de toegang tot de online basis cursus heb ik het gevoel dat ik veel uke voor mijn geld heb gekregen. Ik ben helemaal blij!

Bianca

Yogadocente

Het mooie van de Magic Mantras vind ik dat je een schatkistje aan het vullen bent met magie en die kun je voor jezelf en voor een andere op het juiste moment tevoorschijn toveren door de mantra’s te laten klinken. Soms troostend, soms om bij te dansen, soms gewoon omdat het je hart opent!

Blanche Beijersbergen

Oprichter B.harmony

we're here to get you uked.

high end ukes • webshop • workshop • inspiration • anything to get you hooked to the uke!

copyrights Uked 2018 | Alles over jouw privacy